Kapağı açılmamış kolanın içinden sinek çıktı

MERSİN (İHA) - Mersin'de marketten aldığı kolanın içerisinde sinek olduğunu gören vatandaş şaşkına döndü. İlgili firmayı arayarak durumu bildiren şahısa, firma yetkilileri bir yıllık kola ihtiyacını karşılamayı teklif ederken, teklifi reddeden şahıs tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Mersin'de özel bir şirkette yöneticilik yapan Serdar Sertçelik, bir süre önce marketten aldığı kolayı tam açmak üzereyken, içinde sallanan sineği gördü. Halk arasında 'kara sinek' olarak bilinen sineği görünce, kapağı açmaktan vazgeçen Sertçelik, durumu ilgili firmaya bildirdi.

Reklam
Reklam

Sertçelik ile görüşerek, kolayı kendilerine vermesini isteyen firma yetkilileri, bunun karşılığında şahısın bir yıllık kola ihtiyacını karşılamayı teklif etti. Teklifi komik bulduğunu belirten Serdar Sertçelik ise, mahkemeye başvurarak bilirkişi raporu ile kolanın kapağının açılmadığını ve içerisinde sinek bulunduğunu kanıtladığını söyledi.

"Eğer ben o kolayı bilmeden içseydim, belki de çeşitli hastalıklar bulaşacaktı" diyen Sertçelik, "İlgili firmanın bu riske karşı bir yıllık kola ihtiyacımı karşılamak
istemeleri komik bir durum. Ben de tazminat davası açmaya hazırlanıyorum. Vatandaşlardan da bundan sonra aldıkları ürünlerin içerisine dikkatli bir şekilde bakmalarını öneriyorum" diye konuştu.