Kapaklı’da Beldesinde Sünnet Şöleni

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Kapaklı belde Belediyesi tarafından fakir çocuklar için sünnet şöleni düzenlendi.İlki 2004 senesinde...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Kapaklı belde Belediyesi tarafından fakir çocuklar için sünnet şöleni düzenlendi.

İlki 2004 senesinde gerçekleşen sünnet şöleninin bu yıl ki etkinliği belediye önünden hareket eden sünnet konvoyu ile başladı. Kapaklı Sünnet Şöleni konvoyuna Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, Belediye Başkan Yardımcıları Adem Sekmen ve Mustafa Serat, Belediye’ye ait 14 araç da konvoy içerisinde yer aldı.

Türk Bayrakları ve belediye flamalarının da bulunduğu konvoyda palyaço ve tahta bacak kılığına giren animatörler de yer alırken, konvoy hazırlıkları sırasında da çocuklar eğlenceli vakit geçirdi. Konvoy geçiş sırasında da Kapaklılar araçları ile korna çalarak, şölene konvoy şölenine eşlik etti. Belediye önünde son bulan konvoyun ardından ise, eski belediye arkasında sünnet olan çocuklar için mevlid-i şerif okutuldu. Mevlidin ardından etkinliğe katılan vatandaşlara pilav dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Aynı günün akşamı da, halka açık konser verildi. Ciguli, Şafak Sönmez ve Betül Çağlar’ın sahne aldığı gecede Hacıvat-Karagöz oyunu ve illüzyon gösterileri de yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: