Kapalı Pazar Çalışmalarında Sona Gelindi

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova Mahallesi'nde yapılmakta olan kapalı pazar inşaatında sona yaklaşıldı. Zübeyde Hanım Caddesi...

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova Mahallesi'nde yapılmakta olan kapalı pazar inşaatında sona yaklaşıldı. Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde Nisan ayında inşaatına başlanan kapalı pazar önümüzdeki günlerde tamamlanarak hizmete açılacak.

Yeşilova Mahallesi’nde yapılan çalışmaları çok önemsediğini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yapımı devam eden pazar alanında incelemelerde bulundu. Pazarın çok kısa bir süre sonra hizmete açılacağı müjdesini veren Başkan Doğan, “Yeşilova Mahallesi geçtiğimiz dönemde en kırsal kesim olarak anılırdı. Ancak biz şehrin her yerine hizmeti adil şekilde dağıtıyoruz. Buradaki eksiklikleri gidermek bizim amacımız. Burada çağdaş, Avrupa standartlarında bir pazar alanı yapılıyor. Pazara gelen vatandaşımız burada pazar kültürünü sonuna kadar yaşayacak. Mahalledeki diğer ihtiyaçları da hükümetimizin desteği ve bizlerin gayretiyle mahallemize kazandırmaya devam edeceğiz. Buradaki park, meydan ve diğer tüm ihtiyaçları bir bir gideriyoruz. Yeşilova gelişiyor, İzmit kazanıyor” dedi.

Reklam
Reklam

3024 metrekarelik bir alan üzerinde yapılmakta olan 100 tezgahlık pazar alanında zabıta bürosu, bebek bakım odası, idari büro, mescit, bay- bayan WC, ile sosyal tesis yer alacak. 598 bin liraya ihale edilen Yeşilova'daki kapalı semt pazarının üstünün kapatılmasıyla ilgili mebran montajında sona yaklaşıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: