Kapalı Pazar yeri inşaatı sürüyor

Ilıca Belediyesi Belde içerisinde yapımına başladığı Kapalı Pazaryeri inşaat çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Ilıca Belde Belediyesi’nin, turizm sezonu öncesi bitirmeyi hedeflediği Kapalı Pazaryeri inşaatına devam ediliyor. Belde halkının kışın yağmur ve çamurdan, yazın ise kavurucu sıcaklardan korunarak Pazar alış verişlerini yapmalarına imkan sağlayacak yeni kapalı pazar yeri çok amaçlı olarak da kullanılabilecek. 4 bin metrekaresi kapalı olmak üzere yaklaşık 13 bin metrekare oturuma sahip olacak olan yeni kapalı pazar yerinin turizm sezonu öncesinde bitirilerek Ilıca halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Çalışmalar hızla devam ediyor

Ilıca’da hizmet kalitesinin her geçen gün daha da arttığını ifade eden Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, kapalı pazaryeri çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada; “Ilıca Beldemiz içerisinde halkımızın ihtiyacı olan ve çok amaçlı kullanılabilecek kapalı Pazaryeri projemizin yapımına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yaklaşık 13 bin metrekarelik alanda 4 bin metrekaresinin üstü kapatılacak olan pazar yerimizin çalışmalarını turizm sezonu öncesinde bitirmeyi hedefliyoruz. Kapalı pazarın tamamlanması ile birlikte halkımız kışın yağmurundan, yazın kavurucu sıcağından korunarak daha geniş ve daha kullanışlı alanlarda Pazar alışverişlerini yapabilecekler. Bunun yanı sıra çok amaçlı olarak ta kullanılabilecek olan Kapalı Pazar yerimiz, belde sakinlerimizin mevlit ve kutlama gibi etkinliklerinde de kullanılabilecek ” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz