Kapalı Semt Pazarı İçin Dükkan Kuraları Çekildi

Ardahan’da Kapalı Semt Pazarı İçin Dükkan Kuraları ÇekildiArdahan Belediyesi Meclis Salonu’nda Belediye Birim Amirleri ve...

Ardahan’da Kapalı Semt Pazarı İçin Dükkan Kuraları Çekildi

Ardahan Belediyesi Meclis Salonu’nda Belediye Birim Amirleri ve Belediye Encümen üyeleri huzurunda yapılan kura çekimini Belediye Başkanı Faruk Köksoy yönetti.

Kura çekimine, Hak sahibi olan Ardahan Eski Hal ve Rus Pazarı esnafı katıldı. Belediye Başkanı Faruk Köksoy, pazaryerinin esnafa ve halka hayırlı olmasını diledi.

Amaçlarının insanların günlük ihtiyaçlarını karşıladığı pazaryerlerini daha modern hale getirerek alışverişlerini kolaylaştırmak olduğunu belirten Başkan Köksoy, pazaryerinin hemen yanı başında yapılacak olan Serhat Ulu Camii ve AVM ile bölgenin Ardahan’ın en işlek ve en güzel yerlerinden olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: