Kapalı Yüzme Havuzu Açılışı

Şehitkamil Belediyesi'nin yaptırdığı kapalı yüzme havuzu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katıldığı törenle

Şehitkamil Belediyesi'nin yaptırdığı kapalı yüzme havuzu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katıldığı törenle açıldı.

Başbakan Yardımcısı Babacan, İbrahimli Mahallesi'ndeki havuzun açılışında, sosyal projelere önem verdiklerini ve Türkiye'nin 81 iline kapalı yüzme havuzu yapılması için çalışma başlattıklarını belirtti.

Türkiye'nin son 10 yılda önemli bir dönüşüm içerisine girdiğini anımsatan Babacan, "Gaziantep'i tüm illerin içinde 'yükselen yıldız' olarak görüyoruz. Bunun ötesinde hem iş dünyası hem de sivil toplum kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içinde olması toplumun tüm kesiminde hissediliyor. Bunu da başarının en önemli sebebi olarak görüyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Babacan, kendi öz kaynaklarıyla yüzme havuzunu hizmete açan Şehitkamil Belediyesi'ne de teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Başbakan Yardımcısı Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve diğer davetliler, Şehitkamil Kapalı Yüzme Havuzu'nun açılışını yaptı.

Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal / Sevil Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: