KAPEM'de 487 kursiyer eğitilecek

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM) de 21. eğitim dönemi başladı.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM) de 21. eğitim dönemi başladı.

18 ve üst yaş grubundaki kişilerin örgün eğitim hizmetlerinden etkin şekilde yararlanmalarına yönelik olarak hizmetler sunan Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi’nde 21. eğitim döneminde Kadın Üst Giysileri Dikimi, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Elde Kurdele İşi, Tel Kırma, Pratik İngilizce, Pratik Almanca,Arapça, Osmanlı Türkçesi, Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü, Diksiyon, Ebru,Gitar, Bağlama ve Halk oyunları olmak üzere toplam 14 branşta 19 kursa 487 kursiyer katılıyor.

Reklam
Reklam

Alanlarında uzman eğiticilerin sorumluluğunda gerçekleştirilen eğitim çalışmaları KAPEM’in ana idari merkezi konumundaki Paşa Konağı’nın yanı sıra Belediye Caddesi üzerinde bulunan Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi ile Atatürk Bulvarı üzerindeki Bilgisayar Eğitim Yurdu’nda gerçekleştiriliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: