KAPEM’de 7 bin kişiye eğitim verildi

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından temmuz ayının ilk haftasında başlayan 19. eğitim dönemi...

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından temmuz ayının ilk haftasında başlayan 19. eğitim dönemi ile birlikte 7 bin kişiye eğitim verildiği bildirildi. 12 branşta 20 kursun devam ettiği bu dönem içerisinde çoğunluğu kadın 460 kişinin daha eğitimi sağlanmış olacak.
Nevşehir’de 2005 yılından bu yana eğitim alanında 40’ı aşkın branşta açtığı eğitici kursları ile 7 bini aşkın kişinin eğitimini sağlayan KAPEM’de 19. eğitim dönemi aralıksız devam ediyor.
Kadın üst giysileri dikimi, mutfak takımları hazırlama, elde kurdele işi, tel kırma, pratik İngilizce, Arapça, bilgisayar işletmenliği ve operatörlüğü, diksiyon, ebru, gitar, bağlama ve dekoratif ev aksesuarları hazırlama olmak üzere toplam 12 branşta ve 12 eğiticinin görev yaptığı 19. eğitim dönemi, 23 Ekim 2011 tarihinde tamamlanacak.
Eğitimler, KAPEM’in ana idare merkezi Paşa Konağı başta olmak üzere, Kadın Çalışmaları ve Eğitimi Merkezi, Bilgisayar Eğitim Yurdu ve Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Kursa katılanlar, kurs bitiminde düzenlenecek sınavda başarı göstermeleri halinde katıldıkları eğitim kursu ile ilgili başarı sertifikasına sahip olabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz