Kaphib Toplantısı Vali Savaş Başkanlığında Yapıldı

Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Encümen Toplantısı Vali Abdurrahman Savaş başkanlığında gerçekleştirildi.Valilik toplantı...

Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Encümen Toplantısı Vali Abdurrahman Savaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, Kapadokya Turistik İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Genel Sekreteri Nazif Demir ve diğer encümen üyeleri katıldı.

Toplantıda, Mart ayında Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleştirilecek Berlin Turizm Fuarı ve ABD’nin Chicago kentinde yapılacak olan Kapadokya Günleri etkinliğine Nevşehir’den gidecek olan katılımcılar belirlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: