Kapı içerisine zulalanmış 4 bin paket kaçak sigara yakalandı -Manisa'nın Salihli ilçesinde bir otobüsün bagaj kısmında bulunan 7 kapı içerisinden 400 karton kaçak sigara ele geçirildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir otobüsün bagaj kısmında bulunan 7 kapı içerisine zulalanmış şekilde 400 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir otobüsün bagaj kısmında bulunan 7 kapı içerisine zulalanmış şekilde 400 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları 72 ED 530 plakalı otobüsün bagaj kısmındaki 7 adet kapıyı inceledi. Kapı kasalarının içerisine zulalanmış 4 bin paket kaçak sigara yakalayan ekipler, kapıların sahibi İ.A'yı gözaltına aldı.

İ.A, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Salihli İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Salihli'de bugüne kadar ki uygulamalarımız esnasında arkadaşlarımız peynir tenekelerinde esrar, koltuk aralarında, bavullarda sigara ele geçirmişlerdi. Ancak meslek hayatımızda ekiplerimiz ilk defa kapı içerisinde sigara ele geçirdi. Bu da suçluların taktik değiştirdiklerini ve yeni yöntemler geliştirdiklerini gösteriyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz