Kapı kilidini kıran hırsız, evdeki altınları çaldı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, girdiği evin kapısındaki kilidini kıran kimliği belirsiz kişi, evdeki çok sayıda ziynet...

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, girdiği evin kapısındaki kilidini kıran kimliği belirsiz kişi, evdeki çok sayıda ziynet eşyasını çalarak kaçtı. Ev sahibinin müracaatını değerlendiren polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
İlhan Ç.'ye ait, Cumhuriyet Mahallesi Yağmur Caddesi'ndeki bir sitedeki apartman dairesine gelen kimliği belirsiz kişi, kapının kilidini sert bir cisimle kırarak içeriye girdi. Polise müracaat eden İlhan Ç., toplam 8 adet burma diye tabir edilen bilezik, 7 adet ray bilezik, 1 adet pırlanta set, 16 adet ata altın, 3 adet yüzük, 2 adet çocuk künyesi, 2 adet çocuk bileziği, 2 adet boyun zinciri ve 2 adet büyük künyesinin çalındığını söyledi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz