Kapıkule’de salça kutusundan tabanca ve mermi çıktı

Kapıkule Sınır Kapısı’na giren bir araçta yapılan aramada, salça kutusuna gizlenmiş vaziyette bir adet tabanca...

Kapıkule Sınır Kapısı’na giren bir araçta yapılan aramada, salça kutusuna gizlenmiş vaziyette bir adet tabanca ve 3 adet mermi bulundu.

Türkiye’den Bulgaristan’a geçiş yapmak üzere gümrük sahasına giren Türk ve Bulgar vatandaşı H.S.’nin kullandığı AY 56 FVL plakalı minibüs, gümrük görevlileri tarafından durduruldu. Risk analizleri kapsamında X-Ray cihazına sevk edilen araç, güvenlik taramasından geçirildi. Yapılan taramada, aracın yasal yükü dışında bir yoğunluğun belirlenmesi üzerine Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü görevlileri detaylı arama yaptı.

Reklam
Reklam

Yapılan arama sonucu, salça kovasını kontrol eden gümrük görevlisi, naylon poşetle sarılmış ve üstü bezle kapatılmış örtünün içinden bir adet tabanca, bir adet şarjör ve tabancaya ait 3 adet mermi buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz