“kapımız Esnafa Açık Projesi”ne İmza Attılar

Şeker Bank Fethiye Şubesi ile Fethiye Esnaf Odası arasında “Kapımız Esnafa Açık” projesi kapsamında kredi...

Şeker Bank Fethiye Şubesi ile Fethiye Esnaf Odası arasında “Kapımız Esnafa Açık” projesi kapsamında kredi anlaşması imzalandı.

Fethiye Esnaf Odası’nda imzalanan protokole Şeker Bank Fethiye Şube Müdürü Mehmet Nuri Pihava ile Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir imza koydular. Protokole göre esnaf odası üyelerine 60 aya kadar vade ile 50 bin TL’ye varan kredi imkanı sunuluyor.

Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, oda üyelerinin bu düşük faizli kredi imkanlarından faydalanabileceklerini belirtirken, Şeker Bank Fethiye Şube Başkanı Mehmet Nuri Pihava da “Esnaf odası üyelerine sunulan “Kapımız Esnafa Açık” projesi imkanları hakkında bilgi aktararak esnaflarımız çok uygun kredi imkanlarımızdan yararlanabilir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: