Kapıyı Röntgen Filmiyle Açarak Evi Soymuşlar

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, röntgen filmiyle kapısını açtıkları evden 113 bin 700 dolar ve bir miktar...

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, röntgen filmiyle kapısını açtıkları evden 113 bin 700 dolar ve bir miktar Türk Lirası çaldığı ileri sürülen üç kadın zanlı yakalandı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çamlıca Mahallesi'nde, bir tekstilciye ait apartman dairesine röntgen filmiyle zorladıkları kapısını açarak giren zanlılar, 113 bin dolar ve bir miktar Türk Lirası çaldı. Ev sahibinin müracaatı üzerine harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kaçan zanlıları yakalamak için operasyon başlattı. Uygulamalar sırasında durumu şüpheli görülen üç kadın durduruldu. Y.E. (23), Y.N. (28) ve M.G.'nin (25) üst aramalarında, 113 bin dolar ele geçirildi. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan zanlılar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Zanlılardan M.G.'nin, 5 aylık hamile olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: