Kapızlı 23 Nisan Kamp Eğitim Merkezi'nde 6. Dönem Başlıyor

MERSİN (AA) - Silifke ilçesine bağlı Kapızlı beldesinde faaliyetlerini sürdüren 23 Nisan Kamp Eğitim Merkezi 6. dönem öğrencilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Silifke ilçesine bağlı Kapızlı beldesinde faaliyetlerini sürdüren 23 Nisan Kamp Eğitim Merkezi 6. dönem öğrencilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği gençlik kampları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kapızlı beldesinde bulunan 23 Nisan Kamp Eğitim Merkezi 6. dönem misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Toplam 9 dönemden oluşan gençlik kampına 13-16 yaş arasındaki gençler katılıyor. Farklı kentlerden Mersin'e gelen gençler kampta eğitici ve öğretici paneller, müzik, halk oyunları, tiyatro, el sanatları, iyilik istasyonu ve sportif faaliyetlerle birlikte çeşitli gezi ve etkinliklerle vakit geçirecek. Bakanlık tarafından ücretsiz olarak hizmete sunulan kamp eğitim merkezinde, farklı kentler ve kültürlerden gelen gençlerin kaynaşarak, kalıcı arkadaşlıklar kurması sağlanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: