Kapkaç Zanlısı Jandarmadan Kaçamadı

Antalya'nın Alanya ilçesine tatile gelen Rus uyruklu turistin çantasını, kapkaç yöntemi ile çalmaya çalışan ve...

Antalya'nın Alanya ilçesine tatile gelen Rus uyruklu turistin çantasını, kapkaç yöntemi ile çalmaya çalışan ve turistin kolunu kıran M.Ş. (17), jandarma tarafından çalılık alanda saklanırken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Mahmutlar beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Gezmek için otelinden ayrılan Rus uyruklu kadın Valettina Proğofyeva, M.Ş.'nin (17) saldırısına uğradı. Proğofyeva, elindeki dizüstü bilgisayar ve özel eşyalarının bulunduğu çantayı M.Ş.’ye vermemek için direndiği sırada, yere düşerek kolunu kırdı. Proğofyeva’nın çığlıkları üzerine M.Ş., olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Reklam
Reklam

Kolu kırılan kadın, çevredekiler tarafından hastaneye götürülürken, M.Ş. ise devriye gezen jandarmanın takibi sonucu, saklandığı çalılık alanda yakalandı.

Mahmutlar Jandarma Karakolu'nda yapılan sorgusunun ardından M.Ş., adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: