Kapkaç Zanlısını Kıyafeti Yakalattı

Adana'da bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı iddia edilen zanlı, aynı kıyafetle 10 gün sonra olay yerinden geçince yakalandı.

Adana'da bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı iddia edilen zanlı, aynı kıyafetle 10 gün sonra olay yerinden geçince yakalandı. Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi'nde 10 gün önce F.G'nin (46), iş yerine giderken yanına yaklaşan bir kişi, çantasını alarak kaçtı. Polis ekipleri, içinde 30 lira, cep telefonu, kredi kartı ve kadının kişisel eşyaları bulunan çantayı çaldığı iddia edilen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Olaydan 10 gün sonra polise gelen bir ihbarda, aranan kişinin aynı bölgede aynı kıyafetle gezdiği belirtildi. Bunun üzerine polis ekipleri bölgeye giderek şüpheli Ö.S.E'yi yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: