Kapkaççı Kadına 4 Yıl Hapis

İstanbul Esenyurt’ta 2008 yılında karıştığı iddia edilen bir kapkaç olayı ile ilgili olarak tutuksuz yargılanan...

İstanbul Esenyurt’ta 2008 yılında karıştığı iddia edilen bir kapkaç olayı ile ilgili olarak tutuksuz yargılanan A.K. isimli kadın, yargılandığı mahkeme tarafından 4 yıl hapis cezasına çarptırılınca yakalandı.

Esenyurt’ta 18 Haziran 2008 yılında pazarda dolaşan bir kadına ait çantayı kapkaç yöntemi ile çaldığı iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmasına karar verilen A.K., tutuksuz olarak yargılandığı Büyükçekmece 4. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bu cezası geçtiğimiz günlerde Yargıtay tarafından onanan şahıs hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Aranan şahıs önceki gün akşam saatlerinde Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro ekipleri tarafından Çayırova ilçesinde yakalandı. İfadesi alınan şahıs önce adliyeye sonra cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: