Kapkaççıların sürüklediği iki kadın yaralandı

Mersin’de motorlu kapkaççıların çantalarını vermek istemediği için sürüklediği iki kadın yaralandı.Alınan bilgiye göre sabah saatlerinde...

Mersin’de motorlu kapkaççıların çantalarını vermek istemediği için sürüklediği iki kadın yaralandı.
Alınan bilgiye göre sabah saatlerinde işe gitmek için evinden çıkan Ferda Dikişçi (42) Güneykent Kavşağında motorlu iki kapkaççının saldırısına uğradı. Dikişci içinde bir miktar para ve kredi kartı bulunan çantasını vermek istemeyince kapkaççılar tarafından yere düşürüldü. Düşme sonucu yaralanan Dikişçi Mersin Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Çantayı alan motorlu kapkaççılar ise kayıplara karıştı.
Bir diğer kapkaç olayı ise Mithat Toroğlu Mahallesi’nde yaşandı. İşe gitmek için evinden çıkan Hayriye Nergiz (45) sokakta ilerlerken yine motorlu iki kapkaççının saldırısına uğradı. Kapkaççılar çantasını vermek istemeyen Nergiz’i yerde sürükleyerek çantasını alarak kayıplara karıştı.
Sürüklenme sonucu dizinde ve kollarında sıyrıklar oluşan Nergiz tedavi için Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yakınlarının gazetecilerin görüntü almasına izin vermediği Nergiz tedavisinin ardından taburcu edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz