Kapkaççıyı 30 Saniyede Yakalayan Tim

MERSİN (AA) - MUSTAFA ÇİFTÇİ - Kapkaç olaylarının önüne geçmek için "Yıldırım timleri" adıyla özel motosikletli ekip kuran Emniyet Müdürlüğü, zanlılara anında müdahale ediyor.

Ekipler son olarak müdahale ettiği bir kapkaç olayının zanlısını 30 saniyede yakaladı. Üçocak Mahallesi'nde K.B. isimli vatandaşın içerisinde diz üstü bilgisayar, 500 TL ve cep telefonu bulunan çantasının çalındığı yönünde ihbar alan ekipler hızla olay yerine ulaştı. İhbardan 30 saniye sonra kapkaç zanlısı L.D'yi yakalayan ekipler, zanlının yakalandığını da polis telsiziyle merkeze bildirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı L.D. ise tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: