Kaptanlar, Süper Kupa Maçı Öncesi Centilmenlik Çağrısı Yaptı

Galatasaray Kaptanı Sabri Sarıoğlu ve Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, Erzurum’da oynanacak TFF Süper Kupa...

Galatasaray Kaptanı Sabri Sarıoğlu ve Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, Erzurum’da oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Kaptanlar, kaybedenin kazananı tebrik edeceği bir maç olması temennisinde bulundu.

Yeni Erzurum Stadı'nda yapılacak TFF Süper Kupa finali öncesi basın toplantısında konuşan Sabri Sarıoğlu, maç öncesi düşüncelerini dile getirdi.

Sarıoğlu "İnşallah güzel bir maç olur. İki ezeli rakip ama aynı zamanda ebedi dostların mücadelesi olacak. Sadece maçın güzelliklerinin konuşulduğu, kazananın tebrik edildiği, kaybedenin de bir o kadar da tebrik edildiği bir maç olmasını temenni ediyoruz. Sonuçta bu bir maç. Her sonuç olabilir. Kaybedenin, kazananı tebrik ettiği güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Saha içerisinde biz elimizden geldiğince tansiyonu düşürmeye çalışacağız. Ben tansiyonun olduğunu da düşünüyorum. Sonuçta biz arkadaşız. Milli takımda olsun, lig boyunca olsun sürekli karşılaşıyoruz. Dışarıda görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Sahada yaşananların sahada kalacağı, güzel bir maç olması dileğiyle şimdiden rakibimiz Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Alex de Souza ise "Saha içerisinde umarım ki bütün izleyenlere keyif veren bir karşılaşma olur. Bir şölen havasında maç olmasını umuyorum. Erzurum halkı adına ve aynı zamanda Türk halkı adına bir şölen havasında geçen bir maç olması." ifadelerini kullandı.
Alex, "Çünkü Galatasaray ile Fenerbahçe ezeli iki rakip, aynı zamanda ebedi dost olmalarının yanında bir kez daha karşılaşacaklar. Önemli olan dostluğun kazanması. Saha içerisinde umarım ki bütün izleyenlere keyif veren bir karşılaşma olur. Bir şölen havasında maç olmasını umuyorum." diye konuştu.

Kaptanlar gazetecilerin sorularını da cevapladı. "Yarın buradan iki kaptan olarak kaybeden kazananı tebrik edecek mi? Bunun sözünü verir misiniz?" sorusuna Sabri, "Çoğu zaman bu dilekler hep lafta kalıyor. Ama inşallah bunun yarın ilk adımı atılır. Maçtan sonra iki tarafın da emeğine herkesin saygı duyması lazım. İnşallah bir ilki gerçekleştiririz. Kaybedenin kazananı tebrik ettiği güzel bir maç olur." diye cevap verdi. Alex de Souza ise "Kendime bu sorunun uymadığını düşünüyorum. Ne zaman kaybetsek rakibi ilk tebrik edenlerden birisiyim. Özellikle bir kazanan, bir kaybeden mutlaka olacak. Kişisel olarak baktığımda kaybetmeyi de, kazanmayı da aynı şekilde değerlendiririm." şeklinde cevap verdi.

Reklam
Reklam

Karşılaşmanın Süper Lig’de takımı olmayan Erzurum’da oynanması sorusunu da cevaplayan kaptanlar bu şehirde bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Alex, daha önce Şanlıurfa’da böyle bir durum yaşadıklarını belirterek, halkın güzel zaman geçirmesine katkı sağladıklarını kaydetti.

Basın toplantısına birbirlerine sarılarak giren Sabri ve Alex, daha sonra Süper Kupa önünde basın mensuplarına poz verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: