Kar altında renkli Kağızman düğünü

Kars’ın Kağızman İlçesi Çeperli Köyünde kar yağışı altında yapılan düğün ilginç görüntülere sahne oldu.

Kars’ın Kağızman İlçesi Çeperli Köyünde kar yağışı altında yapılan düğün ilginç görüntülere sahne oldu.

Gündoğan ile Erdem çiftinin düğün töreni yoğun kar yağışı altında yapıldı. Kar yağışına aldırış etmeyen yüzlerce davetli saatlerce kol kola girerek müzik eşliğinde halay çekti.

Yoğun kar yağışı altında düğün yapmanın herkese nasip olmayacağını belirten damat İbrahim Erdem, Kağızman’da düğünlerin genelde ilkbahar aylarında olduğunu fakat kendi düğünlerinin karlı havaya denk gelmesinin güzel olduğunu belirtti. Güzel bir anı olduğunu belirten damat, gelinle birlikte karların arasından geçmenin bile mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Düğün daha sonra kullanılmayan bir ahırda devam etti ve davetiler davul zurna ve oyun havalarıyla gönüllerince eğlendiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz