Kar Dünyası, Pazar Günü Annelere Ücretsiz

Antalya Akvaryum kompleksi içerisinde yer alan Kar Dünyası (Snowworld) 12 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde tüm...

Antalya Akvaryum kompleksi içerisinde yer alan Kar Dünyası (Snowworld) 12 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde tüm anneleri ücretsiz olarak misafir edecek. Kar Dünyası ve Akvaryum işbirliğiyle aynı gün çocukları da palyaço gösterisi ve çeşitli sürprizler bekliyor.

Kar Dünyası Anneler Günü’nde anneler ve çocukları için keyifli bir program hazırladı. Çocuklara ‘Anneler Günü Hediyeniz Kar Dünyası Olsun’ diye seslenen Kar Dünyası,12 Mayıs Pazar Günü annelerin Kar Dünyası’nda ücretsiz ağırlanacağını ve aynı gün saat 13.30-15.30 arası çocuklar için de palyaço gösterileri ve çeşitli sürpriz hediyeler hazırlandığını duyurdu.

Reklam
Reklam

Antalya’da ailece gidilebilecek alternatif eğlence merkezlerinden biri olan tek kapalı kar eğlence merkezi Kar Dünyası’nda, her yaşa hitap eden 20 metre uzunluğundaki kayak pisti, sıfırın altında -5 derecede gezilen, doğal kar alanı, Toros Dağları’nın karla kaplı zirvelerinin görselleri, oturma bankları, Eskimo evleri (Iglo), dünyaca ünlü dağcımız Nasuh Mahruki’nin Kar Dünyası’nın kurucusu Cantek firması sponsorluğunda Everest zirvesine diktiği Türk ve Cantek bayrakları ile Mahruki’nin kullandığı çadır göze çarpıyor.

Kar Dünyası’nda tarihi Kaleiçi’nin mimari konseptini içeren tematik yapılar, yine tematik Noel Baba Evi ziyaretçilerin yaşadıkları keyifli anları görselleştirecek köşeler olarak yerini alıyor. Kar Dünyası içinde yer alan, dağ evi konseptli ‘Snow House Bistro’da’ şirket motivasyon toplantıları, doğum günü kutlamaları ve konsept partiler verilebiliyor. Sıcak havaların başlamasıyla birlikte yoğun ilgi görmeye başlayan tesis girişinde misafirlere, kış şartlarına uygun kıyafetler ve kar botları ücretsiz olarak veriliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: