Kar İstanbul’a geri geldi

İstanbul’da birkaç günlük aradan sonra yeniden kar yağışı başladı. Gece yarısından sonra karla karışık yağmur...

İstanbul’da birkaç günlük aradan sonra yeniden kar yağışı başladı. Gece yarısından sonra karla karışık yağmur etkili oldu. Sabah saatlerinden itibaren ise kar yağışının etkisini artırması bekleniyor.
Son yılların en soğuk kışını geçiren İstanbul’da birkaç günlük aradan sonra hava sıcaklığı yeniden düştü. Hafta sonunu bahar havasında geçiren İstanbul’da gece yarısından itibaren karla karışık yağmur başladı. Kar yağışının sabah saatlerinden itibaren özellikle Avrupa Yakası’nda ve şiddetli poyrazla birlikte etkili olması bekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de trafikte aksamalar oluşmaması için ekiplerini kritik noktalarda hazır bekletti.

Reklam
Reklam

DENİZ ULAŞIMINA HAVA MUHALEFETİ
Hava muhalefeti sebebiyle bazı Dış Hat Deniz Otobüsü seferleri iptal edildi. Şiddetli Karayel dolayısıyla saat 07.30 Bandırma/Yenikapı-Bostancı Deniz Otobüsü seferi iptal edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz