Kar Kaplanları, TRT Okul programının konuğu oldu

Kışın soğuk havada kar banyosu yapan Erciyes Kar Kaplanları, TRT Okul programına katıldı. Kar Kaplanları...

Kışın soğuk havada kar banyosu yapan Erciyes Kar Kaplanları, TRT Okul programına katıldı. Kar Kaplanları programda kar banyosu yaparak sağlıklı yaşam sırlarını anlattılar.

Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan program için Erciyes Kar Kaplanları Spor kulübü üyesi yaklaşık 40 kişi, Erciyes yolu üzerinde bulunan Yeşilvadi Düzlüğü’nde gerçekleştirilen etkinlikten önce Çamlık Tepesi’nde ısınma hareketleri yaptı. Kar Kaplanları daha sonra yapımcılığını Hüseyin Kılıç, yönetmenliğini Göknil Duygulu’nun yaptığı, TRT Okul kanalında her sabah yayınlanan program için kamera karşısına geçti. Yine belden yukarısı çıplak olarak eksi 10 derece hava sıcaklığında iki spor eğitmeni eşliğinde kültür-fizik hareketleri ve kar banyosu yapan Erciyes Kar Kaplanları'nı, 40 kişilik yayın ekibi 6 değişik açıdan görüntüledi.

Reklam
Reklam

Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Davut Güleç, gönüllü kültür ve turizm elçiliğini, sağlıklı ve bilinçli sporu tanıtmaya devam edeceklerini tekrarladı. Güleç, “Yerli ve yabancı birçok medya kuruluşundan çekim teklifleri alıyoruz. Ancak bizler gösteri, şov ekibi değiliz. Sadece pazar günleri sabah bildirdiğimiz program dâhilinde yaptığımız sporla ilgili bu çekimleri kabul ediyoruz. Herkesi sağlıklı, bilinçli doğa sporlarına davet ediyoruz.” dedi.

TRT Okul Program Yapımcısı Hüseyin Kılıç, “Ekibimizle birlikte tüm il, ilçe ve köylerimize giderek oralarda yaşayan 7'den 70'e herkesle günümüzün spor trendleri olan aletli fitness, spor salonları yerine herkesin açık havada bol oksijen soluyarak, balkonda, bahçede, tarlada, deniz kenarında, parkta, dağda basit egzersiz hareketleriyle, günlük hayatta kullanılan top, sopa, lastik, ip, havlu, yastık, su şişesi gibi basit aletlerle sağlıklı yaşama adım atabilmenin ne kadar kolay olduğunu programımıza katılanlarla ve izleyicilerle paylaşıyoruz. Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü de dünyaca tanınmış bir grup. Türkiye’nin, Kayseri’nin, Erciyes’in tanıtımına önemli katkıda bulunuyor. Bu spor kulübümüzle de bir etkinlik yaptık. Yayınlandığında büyük ilgi göreceğinden eminim. Bugüne kadar yaklaşık yüz il, ilçe ve köyde gerçekleştirmiş olduğumuz ezber bozan programımızda Türkiye'nin tüm il, ilçe ve köylerini gezmeye devam ederek zaman probleminden, maddi olanaklardan, dolayı spor yapamamaktan yakınan herkes için çok uygun olan bu yöntemi herkesle paylaşmaya devam edeceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz