Kar Maskeli Ve Silahlı Şüpheliler Yakalandı

KOCASİNAN’da bir kafeteryaya maskeli ve silahlı kişiler tarafından yapılan bir kişinin ölümü bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının failleri olduğu

KOCASİNAN’da bir kafeteryaya maskeli ve silahlı kişiler tarafından yapılan bir kişinin ölümü bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının failleri olduğu iddia edilen 2 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önce yaşanan işyeri baskını ve dayak olayının intikamını almak için saldırı olayını gerçekleştirdikleri öğrenildi.

KAR MASKELİ VE SİLAHLI KİŞİLER SALDIRI GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

Kocasinan’da bulunan bir kafetarya da önceki yaşanan olay sırasında işyerine gelen kar maskeli ve silahlı iki kişi içerde bulunanlara kurşun yağdırmıştı. Olay sırasında işyeri sahiplerinden Ahmet M.(38) hayatını kaybederken, Neşet D.(47) ağır şekilde yaralandı.

Reklam
Reklam

DAHA ÖNCEKİ OLAYIN DEVAM ÇIKTI
Polis tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmalarda olayda hayatını kaybeden Ahmet M. ile yaralanan Neşet D.’nin bir süre önce bir başka kafetaryanın sahibi Davut K.’nin işyerine giderek kumar oynattığı gerekçesiyle onu dövdükleri işyerinde masa ve sandalyeleri kırdığını tespit etti. Davut K.’nın bu saldırıya rağmen polise haber vermediği belirlendi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI
Cinayetle biten saldırının, bu olayın devamı olduğu tespit edildi. Davut K.’nın oğlu Şehmuz K. ile amcaoğlu Eyüp K. polis tarafından yakalandı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: