Kar Nedeniyle Köyde Mahsur Kalan 2 Hasta Kurtarıldı

Erbaa ilçesine bağlı köyde düşerek kaburgasını kıran 62 yaşındaki kadın 22, kalp hastası yaşlı adam ise 10 saatlik çalışmanın ardından

Erbaa ilçesine bağlı köyde düşerek kaburgasını kıran 62 yaşındaki kadın 22, kalp hastası yaşlı adam ise 10 saatlik çalışmanın ardından hastaneye ulaştırıldı.

112 Acil Servis ekipleri ilçeye bağlı Engelli köyünde 62 yaşındaki Munise Atıcı'nın düşerek kaburgasını kırdığı ve kar nedeniyle köyde mahsur kaldığı ihbarını aldı. Sağlık, UMKE ve İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler, kar kalınlığının yer yer 2 metreyi aştığı köye güçlükle ulaştı. Atıcı, 22 saatlik çalışmanın ardından paletli ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Akgün köyünde yaşayan kalp hastası Murat Güç (77) de 3 gündür köy yolunun ulaşıma kapalı olması nedeniyle ilaçlarını alamayınca rahatsızlandı. Yaşlı adam, sağlık, UMKE ve İl Özel İdaresi'ne bağlı ekiplerinin 10 saatlik çalışması sonucu evinden alınarak Erbaa Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.

Muhabir: Ekber Türkoğlu / Önder Felek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: