"Kar Serçesi" Izleyiciyle Buluştu

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin ikinci uzun metrajlı filmi, "Kar Serçesi" gösterime girdi.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin ikinci uzun metrajlı filmi, "Kar Serçesi" gösterime girdi.

Atatürk Üniversitesi Oditoryum A Salonu'nda düzenlenen gala öncesi konuşan İletişim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İrfan Hıdıroğlu, İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileriyle ikinci uzun metrajlı filmlerini çektiklerini söyledi.

"Kar Serçesi'nden önce "Büyük Usta" filmiyle izleyicinin karşısına çıktıklarını ifade eden Hıdıroğlu, "Kar Serçesi, Erzurum'da geçiyor. Bir kız çocuğunun hikayesini anlatıyor. Yaklaşık 60-70 kişilik bir ekiple çalıştık. İzleyicinin beğenisine sunduk. 115 dakikalık, eğitim amaçlı bir film" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hıdıroğlu, filmin 4 bin 500 liralık bir bütçeyle çekildiğini sözlerine ekledi.

İzleyiciyle buluşan Kar Serçesi filminin, 13-14 Mayıs'ta da gösterimde olacağı daha sonra da internet ortamında yayınlanacağı öğrenildi.

Muhabir: Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: