Kar temizleme ardından yollar hasar gördü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, yoğun kar yağışı ardından belediye ve karayolları ekiplerinin kar temizleme çalışması ardından...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, yoğun kar yağışı ardından belediye ve karayolları ekiplerinin kar temizleme çalışması ardından yollar hasar gördü. Sürücüler, çukurlara düşmemek için çabalarken ortaya tehlikeli görüntüler çıkıyor.
Bölgede etkili olan kar yağışı ardından ulaşımı normale döndürebilmek için çalışan Ereğli Belediyesi ekipleri, yolları adeta köstebek yuvasına çevirdi. Kapanan yolları kepçeler ve greyderler ile açmak isteyen ekipler yollara zarar verdi. Yollarda oluşan derin çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Çukurlara araçlarını düşürmek istemeyen sürücüler sağa sola manevralar yaparak ilerliyor. Bu da tehlikeli anların yaşanmasına neden oluyor.
Önlerine aniden çıkan çukurlardan kaçamayan sürücüler araçlarını çukura düşmekten kurtaramazken, yolların bir an önce bakımlarının yapılmasını istiyor. Vatandaş, bozuk yolların kazalara sebebiyet vermesinden endişe duyuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz