Kar yağdı, Bursa'da 41 köy yolu ulaşıma kapandı

Bursa'da gece saatlerinde baylayan kar yağışı sebebiyle 41 köyün yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarının...

Bursa'da gece saatlerinde baylayan kar yağışı sebebiyle 41 köyün yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarının yeniden trafiğe açılması için Bursa İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Bursa İl Özel İdaresi Köyişleri Daire Başkanı İsmail Aksoy, gece saatlerinde baylayan kar yağışı sebebiyle 41 köy yolunun ulaşıma kapandığını söyledi. Aksoy, 60 kişilik ekibin yolları açmak için çalışmaları sürdürdüğünü belirterek, "Sabah 08.00 itibariyle il genelinde 41 köy yolu ulaşıma kapalı. Öncelikle cenaze olan köylerin yollarında çalışıyoruz. Kestel'in Saitabat ve Alaçam köyü ile Nilüfer'a bağlı Kuruçeşme köyünde cenazeler var. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor, herhangi bir problem yok." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz