Kar Yağışı, Gece Saatlerinde De Etkisini Sürdürdü

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı, gece saatlerinde de etkisini artırarak devam etti. Ara cadde...

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı, gece saatlerinde de etkisini artırarak devam etti. Ara cadde ve sokaklarda bazı araçlar hareket etmekte zorlandı.

İstanbul’da gün içinde etkili olan kar yağışı, gece saatlerinde bazı ilçelerde yoğunluğunu artırarak devam etti. Yoğun kar yağışı D-100 karayolunun karla kaplanmasına neden oldu. Araç sürücüleri yoğun kar yağışı nedeniyle hızlarını azaltarak yoluna devam etti. Ana hatlardaki trafik yön tabelalarında kar ve buzlanma uyarısı yapıldı. Buzlanma nedeniyle bazı araçların kaza yaptığı görüldü.

Reklam
Reklam

Ara cadde ve sokaklarda ise bazı araçlar patinaj yaparak yoluna devam etti. Araçlar, yoldaki buzlanma nedeniyle yol almakta güçlük çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz