Kar Yağışı Sebebiyle Maçın Saati Değişti

Çanakkale’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Dardanelspor...

Çanakkale’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Dardanelspor ile Trabzon Kanuni Futbol Kulübü arasındaki karşılaşmayı da olumsuz etkiledi.

18 Mart Stadı'nda saat 13.30’da başlaması gereken karşılaşma, saha zeminindeki kar temizliği nedeniyle yarım saat ertelendi. Maç öncesinde zemini kontrol etmek için sahaya çıkan karşılaşmanın hakemi Harun Yücedağ, yardımcılarıyla birlikte yaptığı değerlendirmenin ardından karşılaşmayı oynatmaya karar verdi. Ancak Yücedağ, saha kenar çizgilerinin temizlenip yeniden çizilmesini istedi. Sahada ısınan futbolcuları soyunma odasına gönderilmesinin ardından çizgilerin üzerindeki kar birikintileri görevlilerce temizlendi. Saha kenar çizgileri de yeniden çizildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, hakem heyeti yeniden değerlendirme yaparak maçın oynanıp oynanmayacağına karar verecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: