Kar Yağışı Sonrası Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Öldü

Samsun'un Havza ilçesinde etkili olan kar yağışı beraberinde kazaları da getirdi. Kontrolden çıkarak takla atan...

Samsun'un Havza ilçesinde etkili olan kar yağışı beraberinde kazaları da getirdi. Kontrolden çıkarak takla atan minibüste 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ankara yönünden Samsun istikametine gitmekte olan Mustafa Kıraçlı’nın kullandığı 05 LF 755 plakalı minibüs, Ereğli Sapağı mevkiinde karlı yolda sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.Tek taraflı meydana gelen kazada, sürücü Mustafa Kıraçlı (50) ile eşi Yüksel Kıraçlı (46) ağır yaralandı. Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Kıraçlı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yüksel Kıraçlı (46) ise Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: