Kar yağışı ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor

Düzce D 100 Karayolu Bolu Dağı mevkiinde, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ve sis ulaşımı...

Düzce D 100 Karayolu Bolu Dağı mevkiinde, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor.
D 100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde Bakacak mevkiinden itibaren başlayan sis ve kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi Bakacak mevkiinde 20 metreye kadar düşerken, kar yağışı ve yüksek kesimlerdeki tipi nedeniyle buzlanmalara karşı Karayolları ekipleri yolda malzeme atma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yol kenarındaki yön levhalarının birçoğu soğuk hava ve kar nedeniyle kapanırken, sis lambaları da buz tuttu. Karayolları ekipleri, kar yağışının yoğunlaşmasını beklemeden kar küreme çalışmalarına devam ediyor. Trafik ekipleri, yoğun sis olan bölgelerde devriye gezerek yolda kalan araçların kaldırılması çalışmalarını hızlandırarak yolun kapanmaması için çalışıyorlar.
D 100 Karayolu Bolu Dağı'nın yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 15 cm'ye ulaştı. D 100 Karayolu'nda, Karayolları ekiplerinin, kar kürüme ve malzeme atma çalışmalarını zamanında yapmasından dolayı ulaşımda sorun yaşanmıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz