Kara Ekmek 23. bölümü nefesleri kesti

Geçtiğimiz sezonun sevilen dizilerinden Kara Ekmek yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Çarpıcı sezon finalinin ardından merakla beklenen Kara Ekmek 23. bölümü 12 Eylül Cumartesi akşamı ekranlardaydı. Peki, Kara Ekmek son bölümünde neler yaşandı?

Geçtiğimiz sezona damga vuran dizilerden olan Kara Ekmek 23. bölümü ile ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Nefes kesen sezon finaliyle izleyicilerini merakta bırakan Kara Ekmek dizisinin ekrana gelen son bölümünde izleyicileri sürpriz sahneler bekliyordu. Yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan Asiye'nin bir anda değişen hayatını çarpıcı bir şekilde ekrana getiren dizinin 23. bölümünde Asiye babasını ateşin içine attığından habersiz kendi mutluluğuna yürüdü . Başrollerini; Özlem Yılmaz, Ushan Çakır ve Başak Daşman'ın paylaştığı Kara Ekmek yeni sezon ilk bölümü 12 Eylül Cumartesi akşamı ekrana geldi.

KARA EKMEK 23. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Ekmek son bölümünde; olayların ardından aradan bir yıl geçmişti. Onca zamana rağmen Asiye'nin ne içindeki umut dinmişti ne de öfke. Çocuğuna kavuşmayı hayal ederken başka bir acıyla savruldu. İşte o gün kader çarkı şaşılacak şekilde bir kez daha döndü. Asiye'yi bir gölge gibi takip eden gizemli kişi Asiye'ye her şeyi değiştirecek bir teklifle geldi. Tam bu sırada Teneke mahallesinde de başka sırların kapıları açıldı. Asiye; Mine ve Çetin'in tüm engellemelerine rağmen öfkesinin kurbanı oldu. Ve ateş bir kez daha düştüğü yeri yaktı. Kara Ekmek 23. bölümünde Asiye babasını o ateşin içine attığından habersiz kendi mutluluğuna yürüdü. Ancak bu kez karşısında Selen'in hayaleti, o düştüğü uçurumun kenarında ise bir aslan beklemekteydi onu.