Kara Ekmek 24. bölümde Asiye bir şok daha yaşadı

Kara Ekmek 24. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Atv'nin heyecan dozu yüksek dizisi Kara Ekmek son bölümünde evladına hasret kalan Asiye, kötü bir sürprizle daha karşılaştı. İşte, Kara Ekmek son bölümünde yaşananlar!

Cuma akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Kara Ekmek yeni sezonuyla ekranlara iddialı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz hafta olaylı sahneleriyle sosyal medyaya da damga vuran Kara Ekmek 24. bölümüyle devam etti. Yapımcılığını Limon Film'in, yönetmenliğini Taner Akvardar'ın üstlendiği dizinin son bölümünde Asiye'nin nikahı iptal etmesi, ortalığı fena karıştırdı. Asiye'nin nikahı iptal etmesine bir anlam veremeyen Çetin, adeta çıldırdı ve tehlikeli bir hamle yaptı. Başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Elifcan Ongur, Başak Daşman ve Anıl İlter'in paylaştığı Kara Ekmek son bölümüyle 18 Eylül'de Atv'de ekrana geldi.

KARA EKMEK 24. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Ekmek son bölümünde; Asiye nikahı iptal etti. Bunun nedenini öğrenmek isteyen ancak yeterli cevabı alamayan Çetin çok daha büyük ve tehlikeli bir hamle yaptı. Asiye'nin sevdiği adamı durdurmak için tek seçeneği vardı. Ve bu seçim iki aşığın hiç hesaplamadıkları bir gece yaşamasına neden oldu. Pervin'i bıçaklayan Salim ise Kara Ekmek 24. bölümünde derin bir sessizliğe bürünmüş adeta hayatından vazgeçti. Darmadağın olan aileyi toparlama görevi bir kez daha Mine'nin omuzlarına bindi. Bu yük abla ve kız kardeşinin arasında başlayacak savaşın da ilk kıvılcımı oldu. Asiye kendini feda etmeye ve babasının karşısına çıkmaya karar verirken, Aslan'ın da gerçekten Selen'in nişanlısı olduğu ortaya çıktı. Asiye'ye istediklerini yaptırmak için elinde tuttuğu büyük kozla bir kez daha karşısına çıktı. Asiye o umuda uzanırken Çetin de çok büyük bir karanlığın içine hızla gitti.