Kara Ekmek son bölümünde kayıp ceset

Kara Ekmek son bölümü ile yine ekranlara damga vurdu. Kara Ekmek 17. bölümde Salim hastanede ölüm kalım savaşı verirken Ahmet kayıp ceset konusunun üzerine gitti.

Atv ekranlarının dram yüklü dizilerinden Kara Ekmek 17. bölümü yayınlandı. Merakla beklenen dizide bu hafta da sürpriz gelişmeler eksik olmadı. İzleyicilerinin ekranlarına yine dopdolu bir bölümle çıkan Kara Ekmek son bölümünde Asiye için tehdit her yerdeydi. Bu yüzden Çetin dışında kimseye güven duymuyordu. Asiye'nin bu korkuyu yenebilmek için yapabileceği tek şey vardı. Aksiyon ve gözyaşının eksik olmadığı Kara Ekmek 17. bölümü Atv'de ekrana geldi.

KARA EKMEK 17. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Ekmek son bölümünde; Salim hastanede ölümle yaşam arasında savaş verdi. Tüm aile gibi Asiye de bir yolunu bulup babasının başucuna geldi. Tehdit artık sadece onu değil, tüm sevdiklerini de sarmıştı. Tehlike her yerdeydi. Ahmet'in kayıp cesedi konusunda tüm şüpheler Semra'yı gösteriyordu. Ömer ise bu işin peşini bırakmamaya kararlıydı. Çetin dışında herkes Asiye'nin gözünde artık düşmandı. İçindeki korkuyu sona erdirmek için tek yol vardı ve Asiye bu yolu seçerek hayatının kararını verdi.

KARA EKMEK SETİNDE EĞLENCELİ SAHNELER

Başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Elifcan Ongur, Başak Daşman ve Anıl İlter'in paylaştığı 'Kara Ekmek'in set arkası renkli anlara sahne oluyor.Vakitlerinin neredeyse tamamını birlikte geçiren oyuncular, çektikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşıyor.