Kara Para Aşk 31. bölümde Elif yıkıldı

Kara Para Aşk son bölümü Atv ekranlarından izleyicisiyle buluştu. İlgiyle izlenen Kara Para Aşk 31. bölümde Bahar'ın ölüm haberini alan Elif bu haber karşısında yıkıldı. Bu işin peşini bırakmayan Elif, Tayyar'dan hesap sormaya gitti.

Atv'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk son bölümüyle ekrana geldi. Başladığı tarihten bu yana izleyicinin beğenisini alan Kara Para Aşk son bölümde Elif Bahar'ın ölüm haberini aldı. Bu haberle yıkılan Elif, babasının tabancasını alıp bunu Tayyar'ın kapısına dayandı. Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Erkan Can, Burak Tamdoğan, Tuvana Türkay, Saygın Soysal ve Emre Kızılırmak gibi isimlerin yer aldığı Kara Para Aşk 31. bölümü Atv'de sevenleriyle buluştu.

Kara Para Aşk son bölümde Bahar'ın ölüm haberini alan Elif yıkıldı. Sevdiklerini elinden alan kişinin Tayyar olduğuna emin olan Elif, babasının beylik tabancasını alıp Tayyar'ın kapısına dayandı. Yaşadıklarının tek sorumlusunu Tayyar'dır ve ancak onu öldürürse bu kabus sona erecekti. Elif'i durdurabilecek tek kişi ise Ömer oldu. Ömer Elif'i durdurabildi mi? Hüseyin bir kez daha istemeden can aldı. Cinayetin izlerini örtmeye çalışırken arkasında bıraktığı delillerden habersizdi. Bahar cinayetini araştıran ekip bir bir delillere ulaştı. Hüseyin bu kez Ömer'in ve Arda'nın dikkatini çekmeden bu işten de sıyrılmayı başarabildi mi?

Hüseyin, Kara Para Aşk 31. bölümde Ömer ve Elif'in dikkatlerini dağıtmak zorunda olduğunun farkına vardı. Nedret'e gidip İpek'ten söz etti. Ömer'in eski nişanlısının şubeye atandığını öğrenen Nedret boş durmadı ve Ömer'le konuştu. Hüseyin'in Elif'le onu ayırmak istediğini, bunun için de kendisine iş birliği teklif ettiğini söyledi. Kara Para Aşk son bölümde şaşkına dönen Ömer, Hüseyin'in karşısına çıktı ve Nedret'in doğru söyleyip söylemediğini anlamaya çalıştı. Bu konuşma Ömer ve Hüseyin ilişkisinde onarılmaz bir yara açtı.

Kara Para Aşk son bölümde Ömer ilk kez abisinin kendisine yalan söylediğini fark edince yıkıldı. Arda ile dertleşti. Arkadaşının üzüntüsüne dayanamayan Arda, Hüseyin'e dair kuşkularını Ömer'e söyleyip söylememek konusunda karar veremedi. Arda Hüseyin ile ilgili bildiği her şeyi Ömer'e anlattı mı? Elif ve Ömer'i ayırmak konusunda anlaşan Nedret ve Hüseyin'in yeni planı nedir? Elif öğrendikleri karşısında ne yaptı? Soruları son bölümle yanıt buldu. Kara Para Aşk 31. bölümü 7 Ocak akşamı izleyici karşısına çıktı.