Kara Para Aşk 49. bölümü 10 Haziran'a ertelendi

Son bölümleriyle ekranlara gelen Kara Para Aşk yeni bölümü ertelendi. Atv'nin iddialı yapımlarından olan Kara Para Aşk 49. bölümü, Galatasaray ve Bursaspor maçı nedeniyle 10 Haziran'da yayınlanacak.

KARA PARA AŞK 49. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Haziran ayında final yaparak ekrana veda edecek olan ATV'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk bu hafta ekranlarda olmayacak. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk 49. bölümüyle bu hafta ekranlara gelecekti. Ancak 3 Haziran Çarşamba akşamı Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ve Bursaspor arasında oynanacak olan final maçı ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. 20.30′da başlayacak maç nedeniyle Kara Para Aşk bu hafta yayınlanmayacak. 50. bölümüyle final yapacak olan Kara Para Aşk 49. bölümü 10 Haziran'da yayınlanacak. 2 sezondur devam eden dizi Haziran'da ekrana gelecek olan son bölümle final yapacak.

KARA PARA AŞK 49. BÖLÜM ÖZETİ

Merakla beklenen Kara Para Aşk 49. Bölüm fragmanı izleyicilerini fazla bekletmeden yayınlandı. Hüseyin'in katili olma suçundan hapishaneye düşen Elif, hapishanede bıçaklanıyor. Elif hapishanede can çekişirken Ömer, ipuçları sayesinde abisinin ölmediğini, öldü gösterildiğini anlar. Eriştiği ipuçları ile Hüseyin'in yaşadığığını öğrenen Ömer şimdi ne yapacak, Silahla Tayyar'ın başucunda bekleyen Hüseyin, tetiğe basacak mı? Hapishanede şişlenen Elif kurtulabilecek mi?