Kara Para Aşk son bölümde ortalık karıştı

Elif ve Ömer'in kafa dinledikleri anlarda ortalık karıştı. Kara Para Aşk son bölümde yine heyecanlı anlar yaşandı. Ömer Bahar'ı rehin alan Metin'in gitmesine izin verdi. Kara Para Aşk 30. bölümüyle 24 Aralık'ta ekrana geldi.

KARA PARA AŞK 30. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Erkan Can, Burak Tamdoğan, Tuvana Türkay, Saygın Soysal ve Emre Kızılırmak gibi isimlerin yer aldığı Kara Para Aşk 30. bölümüyle izleyecilerinin karşısına çıktı. Ömer Komiser ile Elif'in cinayetin ardından gitmeleriyle yollarının kesişmesini ve aşkı konu alan Kara Para Aşk dizisinin bu bölümünde yaşananlardan bunalan ve yorulan Ömer ve Elif biraz da olsa rahatlamak için Sapanca'ya gittiler. Ancak onlar Sapanca'da iken işler birden bire karıştı. Öte yandan Hüseyin ise Tayyar tarafından iyice köşeye sıkıştırıldı! Her bölümüyle büyük bir heyecan yaratan Kara Para Aşk son bölümüyle 24 Aralık Çarşmaba akşamı Atv'de ekrana geldi.

Ömer ve Elif, Metin'i köşeye kıstırdı. Yakalanmak istemeyen Metin ise Bahar'ı rehin aldı. Metin'in hamlesi işe yaradı ve Bahar'a zarar gelmesini istemeyen Ömer, onun gitmesine izin verdi. Kara Para Aşk 30. bölümde Metin ve Bahar ise kalacak bir yer aramaktaydı ve bu arayış sırasında ikili daha da yakınlaştılar. Öte yandan Ömer gitmesine izin verdiği Metin'in peşini bırakmamaya niyetliydi.

Elif son dönemde yaşananlardan artık iyice bunalmıştı. Kara Para Aşk son bölümde Ömer ise oldukça yorgundu. Bunun da farkında olan Elif Ömer'e emrivaki yaparak bir günlüğüne Sapanca'ya götürdü. İkili burada rahatlayıp romantik anlar yaşarken İstanbul'da ise işler bir kez daha karıştı.

Kara Para Aşk 30. bölümde Tayyar Metin'in saklandığı yeri tespit ettirdi ancak adamlarına güveni kalmamıştı artık. Metin'i yakalama işini bu yüzden Hüseyin'e verdi. Hüseyin ise Metin'e karşı deşifre olmak istemiyordu. Bu sebeple Tayyar'ın teklifini kabul etmek istemedi ancak Tayyar Hüseyin'i tehdit etti. İyice köşeye sıkışan Hüseyin bir karar vermek zorunda kaldı.

Diğer taraftan İpek cinayet şubedeki görevine aşladı ancak Ömer'den beklediği yakınlığı bir türlü göremedi. Kara Para Aşk son bölümde Arda ve Pelin ise İpek'in aniden çıkan tayininin ardındaki nedeni öğrenmeye çalıştı. İpek ise daha fazla dayanamadı ve olan biteni ikiliye anlattı.