Kara Sevda 2. bölümde Kemal ve Nihal yeniden karşı karşıya

Kara Sevda 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Star Tv'nin iddialı kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Kara Sevda dün akşamın son bölümü dün yayınlandı. İşte, eski Türk filmi tadındaki Kara Sevda son bölümünde yaşananlar!

Star Tv ekranlarına iddialı bir giriş yapan Kara Sevda 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Aylardır merakla beklenen dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde tansiyon yükseldi. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Kara Sevda'nın 2. bölümünde birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal'in yolu yıllar sonra yeniden karşı karşıya geldi. Ancak, yıllar sonra karşı karşıya gelen sadece 2 aşık değildi. Yıllar önce sevdiği kadını kaybeden Kemal ve çocukluğundan beri her istediğini elde eden ve kaybetmeye tahammülü olmayan Emir restleşti. Başrollerinde; Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı Kara Sevda 2. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Star Tv'deydi!

KARA SEVDA 2. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Sevda son bölümünde; Kemal karakterinin zaman atlamalarıyla ekrana yansıyacak değişimi izleyenleri çok şaşırttı. Kemal ve Emir arasında kılıçlar çekildi! İstanbul Boğazı'nın sularına gömülmüşken kendisine uzatılan el, Nihan'ın geçmişle bugün arasında ördüğü duvarı yıktı. Anılar, Nihan'a unutamadığı aşkının ismini fısıldadıkça, Kemal'in izini sürdü. Emir Kozcuoğlu'nun en güçlü rakibi olarak İstanbul'a gelen Kemal, daha ilk anda Nihan'la karşılaşmanın şokunu üstünden atamadı. Aradan geçen beş yıla rağmen, yarası taze, öfkesi büyüktü. Bir an önce katılması gereken ihaleye girip, Zonguldak'a geri dönmeyi istedi. Kemal'in en derinine gizlenmiş intikam duygusunuysa sadece Leyla hissetti. Kemal'i büyük yanlışa sapmaması için uyardı...

KARA SEVDA KONUSU

Kara Sevda; Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlıklar ve mucizelerle dolu aşkını ekrana taşıyacak. Kara Sevda'da; Burak Özçivit ailesinin tüm umutlarını yüklediği maden mühendisliği öğrencisi olan Kemal'e, Neslihan Atagül ise neşeli, hayat dolu, imtiyazlar içinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata hep biraz mesafeli olan Nihan karakterine hayat verecek.

Anahtar Kelimeler: