Kara Sevda son bölüm izle : Kara Sevda son bölümüyle finale yaklaşıyor! Kemal'e ne oldu?

Kara Sevda son bölüm internetten izlenebilir durumda. Kara Sevda son bölümüyle birlikte adım adım finale doğru yaklaşıyoruz. Dizinin son yayınlanan 69. bölümünde Kemal'in ölüp-ölmediği merak ediliyor. Kemal, Emir tarafından öldürüldü mü? Kara Sevda son bölümde yaşananlar, Kara Sevda final bölümünde olacaklara ışık tutuyor.

Kara Sevda son bölümü, dizinin finaline adeta ışık tutuyor. Kara Sevda izleyicileri 69. Bölümde, Emir'in Kemal'e doğrulttuğu silahı konuşuyor. Kara Sevda son bölümünde Kemal - Emir tartışması çok büyük olaylara dönüştü ve ikilinin arasında silahlar konuşmalar başladı! Bu akşam yayınlanan Kara Sevda son bölümüyle birlikte finale 5 bölüm kaldı. Geçtiğimiz bölümde final nasıl sonuçlanacak, kime, ne olacak tam olarak şekillenememişti ancak 69. Bölümüyle beraber her şey aydınlığa kavuşuyor.

Kara Sevda son bölümünde Emir - Kemal arasında neler oldu?


Kara Sevda dizisinin son bölümünde, Emir ile Kemal tartışmalarında bir de silahlar çekildi. Emir'in Nihan'a ve Kemal'e verdiği zararlar nedeniyle, Kemal ile arasında tartışma yaşandı, Kemal Kozcuoğlu'nun evine baskın düzenledi ve ardından Emir Kemal arasında silahlar çekildi. Kemal, silahla ağır yaralandı, ancak sağlık durumu henüz netlik kazanmış değil.

Kara Sevda dizisi 68. Bölümde ne olmuştu?


Galip'in tutuklanması Kozcuoğlu Holding'in temelini sarsacak derin bir şok dalgasına dönüşmüştü. Emir ise bütün gücüne rağmen bir Kozcuoğlu'nun hapse girmesinin dehşeti içinde.

Leyla'nın vurulmasıyla ilgili yaptıkları araştırma, Kemal'de Asu'nun kaçırılma süreci ile ilgili bir kapı açmış oldu. Kemal Emir'in hayatında açtığı gediği büyütmek ve Asu'yu da Galip'in yanına yollamak için harekete geçtiği görüldü. Tam bu sırada Komiser Mercan'dan Kemal'e işbirliği teklifi geldi. Tek şartı, Nihan'ın süreçten uzak kalmasıdır. Ama Nihan'ın oyun dışında kalmaya niyeti yoktur. Şaşırtıcı bir ittifak teklifiyle Zeynep'in karşısına çıkar. Asu'yu indirmek için birlikte hareket etmelerini istiyordu.

Mahkeme günü geldiğinde, Kemal ile Asu tek celsede boşandı. Bu boşanma, Nihan'la Kemal'in önündeki bir engeli daha kaldırırken, aşkları her zamankinden daha güçlü bir noktaya erişti.

Kemal sonunda Asu'nun planındaki en büyük açığı bulur. Kemal ile aralarındaki savaşta bir Kozcuoğlu'nun daha hapse girmesini engellemek, Emir için hayat meselesine dönüşür. Emir ise Asu'nun karşısına ellerinde kalan tek kurtuluş formülüyle çıkar. Asu için bu formül ölmekle eşdeğer.
Kemal, Emir'le savaşını bitirmek için kararlı adımlarını sürdürmeye devam etti. Leyla ile Ayhan'ın düğününde, Kemal, Nihan'ın özgürlüğüne giden anahtarı halen elinde tutuyor

Anahtar Kelimeler: