Kara Sevda son bölümde beklenmedik gelişme

Star Tv'nin iddialı yapımlarından Kara Sevda'nın 6 Nisan Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde tansiyon yükseldi. Yeniden beraber olma hayalleri kuran Nihan ve Kemal, beklenmedik gelişmeyle büyük bir şok yaşadı. Kara Sevda son bölümün en çarpıcı sahneleri haberimizde!

Eskİ Türk filmlerini aratmayan sahneleriyle gönülleri fetheden Kara Sevda yepyeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yayınlanan görüntülüere bakılırsa entrika dozunun hiç eksilmediği Kara Sevda son bölümüyle iddiasını sürdürmeyi başardı. Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in paylaştığı dizinin bu haftaki bölümünde yeniden bir araya gelme hayalleri kuran Kemal ve Nihan'ı kötü bir sürpriz bekliyordu. Büyük bir şovla ozanın katil olduğunu ispat eden Emir, bu kez Nihan ile gerçek bir çift olmaya karar verdi. Emir'in olmaktansa ölümü göze alabileceğini göstermek isteyen Nihan, tehlikeli bir hamle yaptı. Peki Kara Sevda son bölümünde yaşanan başka gelişmeler nelerdi? İşte soluk soluğa izlenen Kara Sevda son bölümünden detaylar!

KARA SEVDA 25. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal ile savaşını her geçen gün daha da kızıştıran Emir'in kardeşinden gelen mektup, beklenilen etkiyi yarattı. Böylece Kemal'in arayışı son buldu. Emir de önemli bir ipucu edindi. Annesinin yanına bırakılan not sayesinde kardeşiyle şantajcısının aynı kişi olduğunu anladı ve duyduğu kin daha da büyüdü. Öte yansan Asu'nun geçmişine dair ortaya çıkan ayrıntılar bu intikam serüvenin arkasındaki kişinin de ortaya çıkmasını sağladı. Ozan'ın katil olmadığına inanan Nihan ve Kemal, birbirlerine kavuşacakları günlerin hayalini kurarken tüm dengeleri alt üst edecek bir gelişme yaşandı. Kini de hırsı da bitmek bilmeyen Emir, "o gece" yaşananları gözler önüne seren kaydı tamamen ele geçirdi. Bu kayıtla birlikte Emir, Ozan'ın gerçekten katil olduğunu ispat etti. Emir'in bu hamlesiyle Ozan'ın katil olduğunu kabul etmek zorunda kalan Kemal ve Nihan, büyük bir üzüntü yaşadı. Ancak gerçek ne olursa olsun, aslolan Kemal ve Nihan aşkı bitmedi. Çünkü aşkta vazgeçmek yoktu. Şartlar ne olursa olsun Kemal, hayatta olduğu sürece Nihan'ın kurtuluş umudu hep vardı. Kurtuluş umuduyla çarptığı kapıya yeniden dönen Nihan'ı artık çok daha zor bir süreç bekliyordu. Ancak her şeye rağmen her fırsatta Kemal'in kapısını çaldı. Sevdiği kadın hala evli de olsa Kemal, Nihan'ın emrivakilerini karşılıksız bırakamadı. Artık çok daha büyük bir savaşın ve kederin içerisinde olan Nihan ve Kemal'in aşklarının büyüklüğüne tanık olmak ise Emir'i çıldırttı. Kendi arzularının ve öfkesinin tutsağı olan Emir, tek taraflı bir karar aldı. Senelerdir yürüttüğü kağıt üstündeki evliliği gerçeğe dönüştürüp Nihan'ı gerçekten karısı yaptı. Ancak Nihan'ın bu durumu kabullenmeye niyeti yoktu, ucunda ölümde olsa karşı çıktı. Kemal,Emir'in Nihan'a zarar vermesini engellemek için karşısına çıktığında, Nihan içine düştüğü çıkmazdan kurtulmanın tehlikeli bir yolunu buldu.