Kara Sevda son bölümü finaliyle şaşırttı

Star Tv'nin sevilen dizisi Kara Sevda 14. bölümüyle ekran macerasına devam etti. Heyecanın dorukta olduğu Kara Sevda son bölümü final sahnesiyle nefes kesti. İşte, son bölümde yaşananlar!

Çarşamba akşamlarının heyecanla beklenen dizilerinden Kara Sevda son bölümüyle yine hafızalara kazınan sahnelere imza attı. Türk filmi tadındaki senaryosuyla kalbe dokunan Kara Sevda 14. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Bu hafta ekran başındakileri Nihan ile Kemal'in romantik anları bekliyordu. Bir an olsun her şeyi unutan Nihan ve Kemal, Semiha Yankı'nın "Sıcak Sımsıcaksın" şarkısı eşliğinde melodilerin ve aşkın büyüsüne kaptırdı kendilerini. Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlıklar ve mucizelerle dolu aşkını ekrana taşıyan Kara Sevda'nın son bölümü 20 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi!

KARA SEVDA 14. BÖLÜM ÖZETİ

Nihan Kemal'e kendini Emir'le olan evliliğine bağlayan bütün gerçekleri anlattı. Kemal, Nihan'ı adalete sığınması için ikna etmeye çalıştı. Nihan Ozan'ın hapse girmeye dayanamayacağını söylerek reddedi. Kemal'e bu işin peşini bırakmasını ve bütün olanları onun da kabullenmesini söyledi. Kemal'i elinde sakladığı bir sürprizle buna ikna etse de, Kemal, cinayet gecesindeki bazı boşlukları farketti ve Nihan'dan habersiz "o gece"nin peşine düştü. Nihan, ailesiyle Leyla üzerinden bir yüzleşme ve kopuş yaşadı. Biraz uzaklaşma isteğiyle Leyla'nın evine gittiğinde, hem Leyla'yla, hem de oraya habersiz gelen Kemal'le çok özel bir gece yaşadı. Kara Sevda son bölümündeEmir, emniyetteki sorgusundan nüfuzu ve aldığı tedbirlerle kurtulsa da, artık dokunulmaz olmadığı gerçeğiyle sarsıldı. Kemal'e saldırılarını yoğunlaştırdı. Kemal'in çevresindeki herkese yönelik yıpratıcı ve kendine bağlayıcı planlar yapmaya girişti. Emir, Kemal'le birlikte iş yapmamaya da kararlıydı ve Kemal'i hiç beklemediği bir yerden vurdu. Kemal hazırlıksız olsa da, süreci kendine çevirmek için her yolu denemeye hazırdı. Emir, en büyük kozu Zeynep üstünden Kemal'e en ağır darbesini indirmek için harekete geçti. Zeynep'in ise Emir'e güveni tamdı. Kemal, "o gece"yle ilgili çok hayati bir bilgiye ulaştı. Bu bilgi, Nihan'ın hayatını tamamen değiştirebilecek bir bilgiydi.

KARA SEVDA'DA MURAT BOZ SÜRPRİZİ

Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Neşe Baykent gibi güçlü isimlerin kadrosunda yer aldığı 'Kara Sevda son bölümünde sanatçı Murat Boz'u konuk etti. Şu sıralar sinema salonlarında Kardeşim Benim filmi ile fırtınalar estiren Murat Boz, bu kez filmdeki rol arkadaşı Burak Özçivit'e Kara Sevda'da eşlik etti.

Anahtar Kelimeler: