Karabağ Ağdam - Inter maçı canlı yayınla Az Tv'de

Azerbaycan'ın güçlü ekiplerinden Karabağ Ağdam Inter ile karşılaşacak. Karabağ Ağdam Inter'i yenip gruplardan çıkarsa Azerbaycan futbolu adına çok önemli bir başarının altına imza atmış olacak. Inter için ise bu karşılaşmanın tek önemi prestij.

UEFA Avrupa Ligi'nde F Grubu'nda mücadele eden Karabağ Ağdam Inter ile karşılaşıyor. Azerbaycan'nın başkenti Bakü'de Tofiq Bahramov Stadı'nda oynanacak karşılaşma ile grup etabı tamamlanacak ve İtalyan temsilcisi Inter bir üst tura resmen yükselmiş olacak. Öte yandan Azerbaycan ekibi Karabağ Ağdam ise bir mucizeyi gerçekleştirmek istiyor. Karşılaşmada Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu hakemlerinden Miroslav Zelinka orta hakem olarak görev yaparken, yardımcılıklarını ise Ondrej Pelikan ve Jiri Molacek yapacak. Bu akşam saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı Az Tv canlı olarak yayınlayacak.

Reklam
Reklam

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 19.00

Yayın: Az Tv

Stat: Tofiq Bahramov Stadyumu

Hakem: Miroslav Zelinka

Karabağ Ağdam: Ibrahim Sehic, Ansi Agolli, Rashad Sadygov, Badavi Guseynov, Qara Qarayev, Maksim Medvedev, Namiq Yusifov, Richard Almeida, Leroy George, Muarem Muarem, Vügar Nadirov

Teknik Direktör: Gurban Gurbanov

Inter: Samir Handanovic, Andrea Ranocchia, Yuto Nagamoto, Juan Jesus, Dodo, Gary Medel, Hernanes, Fredy Guarin, Zdravko Kuzmanovic, Mauro Icardi, Pablo Osvaldo

Teknik Direktör: Roberto Mancini

KARABAĞ AĞDAM MUCİZE PEŞİNDE

Azerbaycan Premier Ligi'nde geride kalan 13 maçta 28 puan toplayarak lider durumda olan Karabağ Ağdam şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Öte yandan UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda Inter, Saint-Etienne ve Dnipro ile mücadele eden Karabağ Ağdam, kadro kalitesine karşın ortaya koyduğu futbolla beğeni topluyor. Grup maçları öncesinde hiç şans verilemeyen Azerbaycan temsilcisi Karabağ Ağdam geride kalan 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. 5 puan toplayan Karabağ Ağdam, Inter'in ardından 2. sırada yer alıyor. Aynı puana sahip olduğu Saint-Etienne'nin averajla önünde yer alan Azeri ekibi Inter maçını kazanmak istiyor. Öte yandan Karabağ Ağdam kaybetmesi durumunda ise Dnipro - St. Etienne maçının sonucunu bekleyecek.

Reklam
Reklam

Karabağ Ağdam takımında tanıdık isimler forma giyiyor. Daha önce sırasıyla Kayserispor, Kocaelispor ve Eskişehirspor formalarını giyen Rashad Sadygov, Mersin İdmanyurdu'nda oynayan Ibrahim Sehic ve Orduspor'da forma giyen Muarem Muarem Karabağ Ağdam'ın önemli isimleri arasında yer alıyor.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Karabağ Ağdam'ın en fazla gol atan ismi 2 golle Muarem Muarem. Makedon futbolcunun ardından ise 1'er golü bulunan Leroy George, Vügar Nadirov geliyor.

INTER GARANTİLEDİ

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı çalıştıran Roberto Mancini'nin yönetiminde Inter, bir üst turu zaten garantiledi ve bu karşılaşmada kadrosunda rotasyona gitmesi bekleniyor. Oynadığı 5 maçın 3'ünü kazanan 2'sini ise beraberlikle tamamlayan Inter 11 puanla grubun zirvesinde yer alıyor. Liderliği garantileyen Inter Karabağ Ağdam karşısına prestij için çıkıyor.

Inter'de bu sezon Avrupa Ligi'nde Mauro Icardi 4 golle, Danilo D'Ambrosio ve Mateo Kavacic ise 3 golle en golcü isim konumunda. Ancak üst turu garantileyen Inter'de Roberto Mancini'nin ligi düşünerek bu isimlere forma vermemesi bekleniyor.

Reklam
Reklam