Karabağlar'da Renkli Ramazan...

Karabağlar Belediyesi, bu yıl da Ramazan ayında etkinliklerle düzenledi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl...

Karabağlar Belediyesi, bu yıl da Ramazan ayında etkinliklerle düzenledi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilçenin noktasında iftar sofraları kurulacak, 21 mahallede Hacivat-Karagöz, ortaoyunu ve çocuklar için animasyon gösterileriyle Ramazan geceleri renklenecek.

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, bu yıl da Eserkent’te iftar çadırı kurulacağını belirterek, Bozyaka, Limontepe ve Eskiizmir’de ise iftar yemeği dağıtım noktaları oluşturduklarını söyledi. Ramazan ayı boyunca yaklaşık sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle 1500 kişiye iftar yemeği dağıtılacağını vurgulayan Başkan Kürüm, “Ramazan ayı boyunca da en yoğun olan camilerde teravih namazı sonrası soğuk şerbet dağıtılacak. Gıda Bankası ile de 2500 aileye erzak yardımı yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

RAMAZAN GECELERİ

Ramazan ayının ilçede birlik ve beraberlik içinde geçmesi için hazırlıkların tamamlandıklarına dikkati çeken Kürüm, “21 mahallede de Ramazan eğlenceleri düzenledik. Ramazan gecelerinde çocuk, genç, yetişkin ve yaşlılarımızı buluşturup, nostalji yaşatacağız. Hacivat Karagöz, ortaoyunu, çocuklar için animasyon, cami önlerinde şerbet dağıtımı, hurma dağıtımı, Osmanlı macunları dağıtımı gibi etkinliklerle de ilçemizde dayanışma içinde renkli bir ramazan ayı geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: