Karabağlarlı Kadınlar, Şehit Annesini Unutmadı

İZMİR (A.A) - Karabağlar Kent Kent Konseyi Kadın Meclisi, oğlu Hakkari Çukurca'da şehit olan Döndü Çiftçi'yi etkinliklerinde ağırlayarak anneler gününü

İZMİR (A.A) - Karabağlar Kent Kent Konseyi Kadın Meclisi, oğlu Hakkari Çukurca'da şehit olan Döndü Çiftçi'yi etkinliklerinde ağırlayarak anneler gününü kutladı.

Karabağlar Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin, anneler günü nedeniyle Karafatma parkında etkinlik düzenledi.

Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fahriye Kaşka ve üyelerin katıldığı etkinliğe, oğlu geçtiğimiz yıl Hakkari Çukurca'da şehit olan 50 yaşındaki Döndü Çiftçi'de davet edildi.

Kadın meclisi üyeleri, Çifçi'nin Anneler Günü'nü kutlayarak, hediye ve çiçek verdi, "Biz de senin evladınız" sözleri ile teselli etmeye çalıştı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Bayram

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: