Karabalık Çiftlik Mahallesi'nde

Kartepe genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerin yanında halkla iç içe olmaya özen gösteren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü...

Kartepe genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerin yanında halkla iç içe olmaya özen gösteren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün Çiftlik Mahallesi’nde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Yaşlı ve hasta ziyaretleri yanında Çiftlik Parkı’nı da gezen Başkan Karabalık, mahalle sakinleri ile sohbet etti. Vatandaşlardan gördüğü ilgi karşısında mutlu olduğunu belirten Başkan Karabalık’a Çiftlik Mahallesi sakinleri bölgeye kazandırdığı yeni park alanı için de teşekkür ettiler.

Mahalle gezilerini yoğun iş temposundan fırsat bulduğu dönemlerde aralıksız sürdüren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün de Çiftlik Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. Başkan Karabalık, beraberinde Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ali Türkoğlu, Ak Parti Mahalle Temsilcisi Nizam Tanrıkulu ile yaşlı ve hasta ziyaretlerinde bulundu. Başkan Karabalık ilk olarak rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden hastalar Ayşe Parlak ve Kerim Korkmaz ile mahallenin yaşlıları Hanım Keskin ve Dursun Özkul’a moral verip sohbet etti. Yaşlıları her zaman önemsediğini belirten Başkan Karabalık, “Hayatımızın çınarları olan yaşlılarımız, engin tecrübeleri ile bizim yol göstericilerimizdir. Kanat önderi durumundaki yaşlılarımızı ziyaret ederek hem moral veriyoruz hem de görüş alış verişinde bulunuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Hüseyin Tetiker’in evinde çay içip soluklanan Başkan Karabalık, Çiftlik Parkı’nda inceleme yaptı. Çiftlik Cami İmamı Eyüp Kolaylı’nın çocuklarla oynadığı futbol maçını da seyreden Başkan Karabalık, torununu parka getiren Şakir Sül ile de ayaküstü sohbet etti. Mahalle sakinleri yeni bir dinlence ve oyun parkını kazandıran Başkan Karabalık’a teşekkür ettiler. Gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Başkan Karabalık, “Belediye olarak halkımızın taleplerinin ön planda tutmaktayız. Bu talepler doğrultusunda hizmetleri gerçekleştirmekteyiz. Sizlerin görüşlerini hep önemsemekteyiz. Mahalle ziyaretlerinde bulunarak halkımızla biraraya gelerek beklentileri hakkında bilgi sahibi olmaktayız. Edindiğimiz izlenimler ve halkımızın öncelikleri doğrultusunda hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: