Karabalık Gençlerle Sohbet Etti

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın hazırladığı Seçime Hazırlık Merkezi (SHM)...

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın hazırladığı Seçime Hazırlık Merkezi (SHM) programları kapsamında Özdilek Alışveriş Merkezi’nde Uzunçiftlikli gençlerle bir araya geldi.

Kocaeli’nin ilçelerinde Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları tarafından düzenlenen SHM programlarının Kartepe ayağında Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Uzunçiftlikli gençlerle buluştu. Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kartepe İlçe Başkan Vekili Ahmet Atlı ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Kartepe İlçe Teşkilatı mahalle temsilcileri ve Uzunçiftlikli gençler toplantıya yoğun ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın, toplantıya katılan genç arkadaşları aralarında görmekten memnunluk duyduğunu ifade etti. Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ise, “Toplantı geç kalınmış bir toplantıdır. Gençliğin en verimli çağları olan 18 - 30 yaş arasında birçok sıkıntımız varken bu davanın peşinden gönüllülük esasına göre çalışıp, insanların derdini dinliyoruz. Siz yoksanız biz eksiğiz” dedi.

Mahalleleri gezdiğinde mahalle gençliğinin desteğini görmekten mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “İktidara sürekli gelmenin yegane nedeni durmaksızın çalışmamızdır. Biz seçimlerde yola “Üçlü olsun güçlü olsun” sloganıyla çıktık. Bunu başardık. Bu başarıda gençlerimizin desteğini görmek bizleri mutlu etmektedir” dedi. Göreve geldikleri günden itibaren Kartepe’yi yıldız yapacak projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Karabalık, “Sayın başbakanımız başta olmak üzere değerli bakan ve milletvekillerimizle, il bürokratlarımız ve büyükşehir belediye başkanımızın verdiği destek ile değişen ve gelişen Kartepe’de, kent olma yolunda önemli çalışmalara imza attık. Pek çok değere sahip Kartepe bu projelerle marka olma yolunda” dedi.

Reklam
Reklam

Kartepe’yi artık herkesin daha yakından tanıdığını ve bildiğini belirten Başkan Karabalık, önümüzdeki aydan itibaren TRT kanalında 108 ülkede gösterime girecek Çiğdem’in Rotası adlı programın 7 farklı dilde yayınlanacağını da ifade etti. Kartepeli gençlerin bu güzel ilçede yaşamaktan gurur duyması gerektiğine dikkat çeken Başkan Karabalık, gençlerden bu güzellikleri herkesle paylaşmasını da istedi. Toplantı gençlerin sorularının yanıtlanması ile geç saatlere kadar sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: