Karabalık, İbrikdere’yi sokak sokak gezdi

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İbrikdere Mahallesi’nde arazi çalışması yaptı.

Başkan Karabalık, üst yapı iyileştirilmesi yapılacak güzergahları belirleyerek programa alınması amacıyla sokak sokak gezerek mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Geçtiğimiz hafta İbrikdere Mahallesi’nde katıldığı toplantıda mahalle sakinlerinin üst yapı düzenlemesi istediği güzergahları yerinde görmek için arazi çalışması yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, beraberinde bölgenin meclis üyeleri Musa Demirtaş ve Erol Yılmaz, İbrikdere Mahalle Muhtarı Kadem Demir ve mahalle temsilcileriyle sokak sokak mahallede inceleme yaptı.

Reklam
Reklam

Başkan Karabalık, İbrikdere Mahallesi’nde üst yapı düzenleme programına alınması gereken güzergahları tespit etmek için yaptığı arazi çalışması sırasında mahalle sakinlerini de tek tek dinledi. Mahalle sakinlerinden Nusret Özbay, Ahmet Köse, Mustafa Gülay ve Nefise Demir’i de ziyaret ederek taleplerini yerinde görüp dinleyen başkan, çözüm konusunda halkı da bilgilendirdi.

Yapılacak çalışmaların, verilecek hizmetlerin sağlanmasında alt yapı sorunu olmayan güzergahların öncelikli olduğunu belirten Başkan Karabalık’ı yanlarında gören mahalle sakinleri, “Başkanımız sağolsun. Buralara kadar gelerek bizleri dinlemekte” dediler. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, ilk gün olduğu gibi arazi çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü belirterek, “İbrikdere Mahallemizde alt yapı sorunu olmayan güzergahlar ile yerleşimin yoğun olduğu bölgelerde gereken üst yapı düzenlemesi yapılması için bir program hazırlayacağız. Bugün bunun tespitini yaptık. Kartepe ilgi gören, yoğun göç alan ve yeni yapılaşmanın çok olduğu bir ilçe. Bu nedenle alt yapı ve üst yapı ihtiyacı bitmeyecektir. Biz planlarımızda bunu göz önünde bulundurarak halkımızın taleplerini göz önünde bulundurarak yapılması gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: